ÜNİVERSİTEMİZDEN İKİ ÖĞRENCİMİZ IAESTE STAJ PROGRAMINDAN FAYDALANMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Üniversitemiz,  uluslararasılaşma alanındaki başarılarına IAESTE alanında gerçekleştirdiği atılımla bir yenisini eklemiştir.

Üniversitemizin üyesi olduğu IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) yaklaşık 80 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte ve öğrencilere yabancı bir ülkede staj yapma fırsatı tanımaktadır. Bu staj programı kapsamında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Elektronik ve Haberleşme Bölümü öğrencilerimizden Abdelrahman Ali Nassar Tunus’ta ve aynı bölümden Muzaffer Samed Vural’da Arap Emirlikleri’nde staj yapmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimiz IAESTE Staj Programı ile farklı bir ülkede staj yapma, teknik becerilerini, yeteneklerini ve tecrübelerini geliştirme,  gidilen ülkenin vatandaşlarıyla birebir iletişim kurma, yeni kültürleri öğrenme ve kendi kültürlerini tanıtma fırsatı bulacaklardır.

Yayın Tarihi: 13/05/2022